Ecss Kızlar Bebeğim dört ay altı günlük dönmeye Çalışıyor bazen fakat tam anlamıyla dönmüyor sadece yana çeviriyor vücudunu bazen ne zaman döner acaba endişe etmeye basladım
Minnakimmm Ecss donmeye çalışıyorsa dönecektir . Endişe edecek ne var . Kızım 3 ay 10 günlük hiç cabalamiyir . Belli geç dönecek . Oğlum 18 aylık yürüdü 30 aylık konuştu o yüzden geçte olsa yapıyorlar herşeyi .
Egelim Ecss Henüz çok erken endişelenmeyin, zorlamayında bebeğinizi, onlar kendini ne zaman hazır hissederse o zaman dönüyorlar. Benim oğlum da 5.ayda yavaş yavaş başladı, 6.ayda tam dönmeye başladı.
iki_prens_annesi_ Ecss vakti gelince kendini hazir hissedince doner 5 aylıktı saga sola döndü 8 aylıktı tam tur döndü
Zeynepli1234 Ecss benim kızım 4 ay 24 günlük kıyafetler varken dönemiyor ama zıbınla tam olarak dönüyor . Kıyafetlerde etkiliyor
MihraKus Kızım biraz tonton kilosundan zar zor tam anlamıyla diyeyim 7. Ayına girdi döndü 1 yaşındada hiç gram emeklemeden yürüdü merak etmeyin en azından bir çabası var döner daha erken zaten