DefneRana3881 Sevas 4 ay 15 günlük poposu açık olursa ayaklarını yakalamaya hafiften dönmeye çalışıyor ama altı bağlıyken tık yok
Littlemisssunshine Sevas biz 4 ay 1 günlüğüz canım bugun tam olarak yuvarlanarak döndü. Düne kadar yarım dönebiliyordu. Şimdi sırtüstünden yüzüstüne dönebiliyor.
Ozlemberkay Bnm ogln 5 aylik ama bi o yana bi bu yana dönuyor geri eski halini aliyoe tam donemedigi icn de agliyor
Sevas Bende geçmi acaba diye üzülüyordum erken dönenleri duydukça. YouTube dan döndürme egzersizlerine baktım yapıyoruz egzersizleri ama çok tembeliz tık yok🙈
Sisi Sevas 3 ay 20 gunlukken donmeye basladi suan 5 aylik tam her turlu donuyor hem sirt ustu hem yuzustu
Narcicegi Sevas 4,5 aylıkken dönmeye başladı şimdi 5 aylık arkamı döndüğüm gibi dönüyor 😂 her çocuğun gelişimi farklı erkek ya da geç de olabiir ama elinden tutup destel olabilirsiniz yana doğru döndüğünde.
minaeflin Kızım 3 ay 27 günlük sabahtan beri dönüyor mutfağa gittim oyun halısında bırakmıştım geldim dönmüş dikilmiş etrafı izliyor 🙏
Elif1601 Sevas 3 ay 18 gunluguz ayaklarini yukari kaldirarak yarim dönüyor 🤗 bizimki birazda tez canli. Uzulme her bebek ayni degil. Kilolu bebekler tembel olur genelde