Flamingom Mom078 1 yaşında tek uykuya gecti gece uykusu daha düzenli oldu gece beslenmeyi bıraktık. 18 aylık şimdi kendi odasına gecince daha da rahat etti.
Mom078 Flamingom Maşallah 🧿 bakalım neler getirecek bize tek uyku Yani tek uykumu oda belli değilde göreceğiz
Flamingom Mom078 ikinci uyku gece uykusundan calıyor cok yatıyor ise malesef tek uykuya düşmüştür. Ama alışınca daha rahat olacak emin olun gece uykusuna daha rahat gecer ☺️
SedaMeyra Mom078 bunun icin genelse oglen uykusundan uyaninca arabasina koyup disari cikardim. 1 2 saat dolaşırdım hava alirdik hemde kucak istemezdi
nursocum Mom078 Artık havalar ısındı her gün çıkarmak en iyisi 2 saat temiz hava alıp dışarıda enerjisini atması için en iyi yöntem 💖
Mom078 nursocum Bi bugün çıkarmadım çıkarayım dedim uyudu kaldı 😁akşam babasıyla markete gider geliriz
Dadam Mom078 oğlum da 13 aylık biz de küt diye bişeyler yapıyoruz ama hayırlısı 😂 sana şöyle yardımcı olayım canısı 🌼
Perimasali Mom078 bebeğinizin tek uykuya geçmeden önceki toplam gündüz uykusu 4 saatmi oluyordu? Eğer öyleyse geceleri sık uyanırmıydı
Htckrkybkr Mom078 benimki de 11 aylık geç uyanıyor sanırım, ondan tek uyku istiyordur, 7 de uyaniriz en geç 3 saat sonra yatiririm. En fazla 1 buçuk saat uyur, sonra 3 buçuk saat sonra tekrar yatiririm, çok direnmiyor o yüzden