Prensesss_annesiii KizLr kiizimi yeni memeden kestim 2 hafta biticek artik geceleri kesintisiz uyurum diye sevinirken bide 3 4 gundur gece ayagimda sallanmaya alisti sallamadan asla uyumuyor artik sallamadan ayaklarim agriyor napicagimi bilmiyorum
Mom078 Prensesss_annesiii 1 hafta sallamadan uyutmaya çalışacaksın uyumayacak belki ama bi şekilde uyuyup kalacak
AkileUgur Prensesss_annesiii memeden nasıl ve kaç günde kestiniz nasıl bı yol izlediniz bnde kesmeyi düşünüyorum önümüzdeki hafta
minikbaykus Prensesss_annesiii 12 aylık benim bebeğim. El gıdayı reddiyor yemek yemiyor. Doktorda hâlâ yemezse. 15 ay gibi kesersin dedi. Yemesi düzeliyor mu
Prensesss_annesiii AkileUgur aklimda yoktu bir anda oldu canim mememi son zamanlarda isirmaya basladi en sonu isirdi kanatti istesemde emziremezdim her istedikce unutturdum yara bandi yapistirdim zaten yaraydi uf olmis dedim 3 gun geceleri cok agladi 4.gun unuttu simdi cok sukur yemeside duzeldi 16 aylik sizinki kac aylik
AkileUgur Prensesss_annesiii 21aylik olacağız . Martın 12 sinde. Herkes yara bandı salça vs gibi şeylerle biraktirmis
Prensesss_annesiii minikbaykus evet cok sukur cok farketti yemesi duzeldi onceden 24 saat meme derdi hic bisi yemezdi
Prensesss_annesiii AkileUgur biraz zor olur kesmek akli yetiyordur cunku benim kizimin akli yetmiyordu cabuk unuttu