Milkadimitrova Kizllar eşim herhafta sonu Istanbula gidiyor, dönerken Bim den alış veriş yapiyor ,Dost markası nasıl sizce sütlerini her açtığım da tuaf bir koku geliyor bozuk fln değil ama kokuyor
Ygmryldrm Milkadimitrova valla ben herseye kullaniyrm bebek haric daha 1 bucuk aylik cunku. Kek borek salep hepsini onla yapiyrm
Adanurymn Milkadimitrova sutu biraz dayaniksiz gibi açtığımda o gun kullanmazsam ertesi gune eksiyor. Yoğurtlarıni bi kac sene öncesinde sek sut yapıyordu suan hala devam ediyo sanirim sutude onlar dolduruyodur herhalde
Milkadimitrova EmineYilmaz öylemi diyorsunuz , almayalım birdaha, Türkiye’de yaşamadığımiz için hangi marka iyi kötü ayırt edemiyorum
Selin3244 Milkadimitrova bende birini sutunu kullanıyorum hem normal sutunu hemde cocuk sutunu gayet iyi
Cheddar Bimin ürünleri çok uyduruk geliyo bana. Hepsi koruyuculu, katkılı, bilinmeyen markalar. Ordan sadece temizlik ürünü alıyorum
Bayezidin_annesi Milkadimitrova haberlerde denk gelmissinizdir bi sut fabrikasında calisan işçi süt banyosu yapıyordu işte o sut fabrikası bimin dost markasının fabrikası başka marka alın içiniz rahat eder
Bayezidin_annesi Mucizem_06 almıyorum bende öğrendiğimden beri içimi bilmiyordum ama senin postta yetişemedim galiba ben 13 gündür buradayım 😊