Mom4775 Kızlar en erken ne zaman biner bisiklete 2 2.5 yaşında binebilir mi 2 büyük 2 küçük tekerli bisiklete?
mozaik Mom4775 ebeveyn kontrollu bisikletler var. Onlara binebilir. Normal bisiklete de kendini atma huyu yoksa biner. Benim oglum 13 aylik yaza almayi düşunuyorum tenteli falan oluyor , bebek arabasinın bisiklet versiyonu.
Cheddar Mom4775 tenteli bisikletler aparatlarından ayrılıp normal bisiklette oluyo. Oyle daha iyi olur o yaşlar için. 3-4yaşlarında dediğiniz bisikletler güvenli uygun olur
Atelci Mom4775 valla geçen haberlerde gördüm annesi babasınbisiklet sürüyormuş 2.5yaşondaki oğullarıda parkurda sürüyor deli gibi sponsor yağıyormuş 🤣
Mom4775 mozaik he yok onu istemiyorum onu anne baba sürüyor sanırım. Ben normal bisiklet sürsün istiyorum ama erken mi acaba?
Vanilya mozaik Yaa bende çok istiyorum çok heves ediyorum. Böyle tenteli görüyorum. Arkadan ittiriyor annesi babası. 11 aylık olacak kızım yaza inşallah alıcam
mozaik Mom4775 bence erken ama benim oglum daha ufak oldugu için , deneyimli anneler yazacaktir . Ben de merak ettim. Bekleyim şuracikta 😊
Mom4775 Cheddar öyle mi onlara bi bakayım o zaman. Biraz plastik ağırlıklı geliyor o ürün bana ama iyisi de vardır belki
hilaliii Kanka geçen de bizim sitede sürüyordu dediğin bisikletten bir bebe şaşırdım yaşını sordum 2.5 dedi annesi valla uçuruyordu birde (maşallah 40 bin kere) ama ben cesaret edemem ya şu arkadan kendin sürüyorsun falan ya en güzeli o
Tugraninannesi Mom4775 oğlumla komşumun kızı aynı yaşta mayısta 3 yaşına girecek onun kızı 4 tekerli bisikleti kullanabiliyor oğlum henüz kullanamıyor bence çocuktan çocuğa değişiyor
Pcoslubiranne Mom4775 oglum 2.5 yaşında 1 yil once aldik neredeyse surmuyor şu an bisiklet.Oturup kalkiyor sadece hic sürmedi yani bisiklet küçüldü neredeyse.