Ysmnar Kızlar 3 aylıkken göz kontrolu şartmı bazı yazılarda 6 ay diyede okudum ona göre biran önce randevu almam lazım bilgilendirirseniz sevinirim
sehrikarabulut Ysmnar biz yeni doğdunda göstermiştik 3 sene sonra tekrar gösterin dedi bir sıkıntı olmadnda 3 yaşına atıyorlar diye biliyorum
squirtle Ysmnar canım halamada doktoru eğer ailede göz problemi olan varsa ( gözlük kullanımı vs)9 aylıkken yoksa 1 yaşında götürün demiş
Arc1993 Ysmnar 3 aylık sağlık ocağı dr ışıkla şöyle bir baktı. Göz dr u 1 yaşında götürdük. Cocuk dr öyle tavsiye etmişti
yademila-48 Biz bugün 3 ay olduk öğleden sonra götüreceğim kızımı göz için sonuçta önemli birşey varsa erken teşhis olmuş olur canım aklın kalacağına iyi olduğunu duyayım
ArasMom_34 Ysmnar Her doktor farklı söylüyor bizim doktorumuz garantiye alıp 3. Ayda yaptırıyor kimisi 6. Ayda yaptırıyor en sağlıklısı sizin doktorunuzun ne dediği
Eslemsmom Ysmnar eşimin tarafında herkesin gözleri bozuk eşimin de göz numarası çok büyük ben 3 aylıkken götürdüm 1 yaşında tektar getir dedi.