Prensesannesi38 Ne zamandan itibaren kullanmaya başladınız biberondan su içmeyi sevmiyor dün denedik bardaktan içmeyi çok sevdi 8 aylık artık kullanabilir miyim ?
Bilgeninanasi Prensesannesi38 biz de su icmezdik hele ki biberonla ben de pipetli suluklardan aldim allaha sukurler olsun oyun gibi geldi ona ve artik surekli su icmek istiyor ben de careyi bunda buldum. Alistirma bardagi da olabilir insallah sizin bebisiniz de onu sever doya doya su icer
mozaik Bilgeninanasi merhaba pipetten içmeye hemen başladi mi ? Hüpp diye çek falan diyorum. Benim oğlan diş kaşiyor , su icmeyi hiç sevdiremedim. Bardak , kaşik , yumuşak uçlu bardak , biberon , en son pipetli. 13 aylık birde.
Bilgeninanasi mozaik tabiki icmedi hemen icse sasirirdim ben de 🤣 once anlamadi, anlam veremedi sonra ben ictim sulugundan ona gosterdim boyle birkaç kere ama atsa da icemese de hep sundum birakmadim sonra emzik kullandigi icin belki de emme hareketi yapinca geldigini fark etti suyun simdi sıkıntısiz icer hatta kendi ister sulugunu