Hemanjiomluminik Merhaba güzel anneler. Oğlum 1 yaşında halen pütürlü yiyemiyor. Öğürüyor kusuyor. Ne yapacağım bilemiyorum.bende biraz panik atak olunca aman bişi olmasın diye hep blenderdan geçirdim.
annesinin_kizi Hemanjiomluminik canım bir yaşına gelmiş çoktan yemesi lazım Artık başlaman lazım bir yerden başla Benim kızım 9 ay olacak haftaya makarna bezelye pilav hepsini yer
BusranurKura Hemanjiomluminik merhaba kızım şuan 21 aylık inanın domatesi yeni yemeye basladı yediremedim çok zorladım çok yıprandım ne yapıcam ne yedircem diye ağladım hiç midesine gitmeden tükürüyordu kusuyordu doktora götürdüm sıkma her cocuk farklıdır dedi ve o an onu zorlamamı bırakmamı kusmayı unutmasını istedi psikolojisi bozulmus dedi kulağımı herkese kapadım herkes yer yer diyordu püre verdim sonra tekrar denedim ve yemeye basladı
Ysmkzlbga annesinin_kizi bizimki 8 aylık omlet yapıyorum 3 gündür blw yöntemi yapıyorum midesi bulanıyor aşağı atıyor anlayamadım omletimi sevmedi yoksa arpa şehriyesini içirirken öğürsede devam mı etmeliyim
Hemanjiomluminik BusranurKura evet herkes yer artık diyor ama kusuyor çocuk zorlayınca. Bende püre veriyorum
annesinin_kizi Ysmkzlbga kuzum öğürürse zorlama baktın öğürüyor suyunu içir sonra tekrar arpa şehriye ver 2 tane ver mesela o şekilde alıştır Kusar felan sa zorlama suyunu içir sadece
Ysmkzlbga annesinin_kizi Evet aynen öyle yapıyorum zaten mide bulantısı geliyo hemen su içiyorum tekrar devam ediyorum
fistikcisahap Hemanjiomluminik aynıyız canım, yumuşak şeyleri yiyor mesela parmak ucum kadar armut muz yapıyorum yiyor ama yumurta kırınca yemiyor🤷🏼♀️
Prensesannesi38 Hemanjiomluminik ben bu konuda çok rahat oldum püre haline değilde genelde çatalla ezdim pütürlü bıraktım çok rahat alıştı şuan hiç korkmuyorum diyebilirim rahat olun zaten yutamazsa refleks olarak öğürüp çıkarır
Bilgeninanasi Hemanjiomluminik benim kizim da yiyemiyordu israrla puturlu vermeye devam ettim ogurse de kussa da kendisi bi sekilde cikariyordu taneli besinleri o yuzden korkmamaya başladım ve surekli karsisinda yemek yeme hareketi yaptim su an 1 yasinda ne versem yer korkmayin ve az da olsa pütürlü vermeye devam edin hatta sevdiği yiyeceklerden baslarsaniz daha kolay olur
File351047 Hemanjiomluminik blender yaptığınız için yiyemiyor yavaş yavaş pütürlü gıdaları vermeye çalışın zamanla alışacak
Sevilayy_1 Hemanjiomluminik önce çorbalarının içine irmik sonra ince bulgur sonra normal bulgurla yap dili pütürlüye alışır eline cicibebe hemen eriyor yumuşak pankekler yap önüne minik kopar koy blender kullanma artık yemiyor diye düşünme mecbur yiyecek 14 aylıkken tam anlamıyla katı gıdaları yeme başladı blw yöntemlerini biraz araştırın siz desteklemediğiniz sürece hep böyle gider