bsrt sadece sirke içerek değil ama diyet ve sirkeli su ile bir ayda 5 kilo verdi ama tamsmen kalori hesaplaması yaptı, fatscreet diye bir program var normalde eşimin kilosuna göre alması gereken günlük kalori 1750 kalori o 1250 kaloriyi aşmıyor. Günlük 500 kalori açık bırakıyor kendine ve acıktığı zaman havuç yiyip sirkeli su içiyor ve günlük beraber bir saat yürüyoruz ben gidemediğimde o yürüyor. böyle böyle bir ayda 5 kilo verdi.
Bana gelecek olursam; ben de kalori hesaplıyorum ama emzirdiğim için 2000 kalori alıp bol su ve sirkeli su içiyorum. Bir haftadır yapmaya başladım bir haftada 750 Gr verdim. Aslında diyet de yapmıyorum süt etkilenmemesi için sadece çok saçma beslendiğimi fark ettim. Yediğim şeylerin kalorilerine bakarak daha alternatif şeyler tüketiyorum mesela ekmek tamamen gitti hayatımızdan günlük 500 kalorilik ekmek yiyormuşum boşa gidiyor resmen. Hatta geçen 2 dilim baklava yedim, 780 kalori imiş ikisi. Akşam yemeğine tıka basa yesem o kaloriyi almıyorum siz hesap edin. Sirke konusunda; Mideme dokunmadı benim sirkeli su, dediğim gibi kendimiz yaptığımız için sirkeyi öyle çok keskin rahatsız edici bir tadı yok. Ama kesinlikle kalori hesaplanmalı.