Betull95 Kızlar selam, 5 ay 18 günlük bebeğim var sağ göğsüm de sertlik oluştu ve dokununca çok acıyor emzirince sertlik gidiyor ama acısı var birde gece üşüdüm ateşim 37.1 çıktı sizce mastit midir?
tosbikannesiii Betull95 mastit canım bol duş al ve masaj yap lahana yaprağı da iyi geliyor denmişti burda bende birçok kez oldum sık sık emzir geçmiş olsun
Krclilknur Betull95 mastit için muhakkak bir genel cerrahiye gözükmeni öneririm çünkü daha ilerlerse emzirmeni iyice kesebilir antibiyotik ağrı kesici veriliyor birde bu sızısını almak için izotonik al eczaneden bir pamuğu yay üzerine dök sonra o pamukla göğsünü sar biraz bekle sonra uçlarına fito krem var yaralar için ondan sür bunu gün içerisinde en az 3 kere tekrarla ama doktora kesinlikle git sana antibiyotik ve ağrı kesici verecektir geçmiş olsun canım
Mom263 Betull95 titreme ve ates varsa mastit baslangici. Emzirdiginde rahatliyorsan tam bi tikanma yok korkma bol bol emzir sag. Sut cikmaz tas kesilirsen kesinlikle doktora git. O zmaan tam anlamiyla mastit oldun demektir. Kizarir göğsün patlayacak gibi olur. O zaman naparsan yap gecmez evde. Antibiyotikleri agri kesicileri alman lazim. Sicak uygulama yapman lazim dagilacaktir. Antibiyotikle acilacaktir. Sut akisi varken bosalt gogsunu sut kalmasin.
1prensAnnesii Betull95 bende sürekli emzirdigim halde çok sık mastit oluyorum bebek yeteri kadar sütü bosaltmadigi icin oluyormuş
EsraArslan4525 Betull95 Ben bir hafta önce geçirdim çok kötüydü 😣😣soguk suyla masaj yaptim şekerli su ile masaj yaptım bide bana bol bol hizli hizli göğsünü salla süt dagilsin dediler onuda yaptim sürekli o tarafi emzirdim birgunde geçti çok şükür ☺️
Benanneyimanne Betull95 hemen lahana hasla soğut gogsune koy 2 saatte rahattlarson ben sanırım 10 kere oldum mastit en ıyı ve hızlı çözüm lahana