squirtle Merhaba kızlar pazartesi işe başlayacağım sağıp vermeyi düşünüyorum ama takviye yapmam gerekicek gbi suan oğlum saat başı 2 saatte bir gece kalkıp emiyor.. merak ettiğim bu şekilde olupta mama kullandıktan sonra uykusu uzayan bebekler var mı?
MugeAtlas squirtle valla ben gece yatmadan mama, bir de 2de falan mama veriyorum ama yok yani kalkan bebek yine kalkıyor. O gün yorgunsa çok 3 saate bir uyanıyor o kadar. Uayndıpı zaman meme isterse bir de memede kalıyor
squirtle squirtle evet uyuyor diyenler normalde sütünüz yetiyordu ekstra mama verdiğinizde mi uykuları uzadı☺️ Şunun için soruyorum ben oğlumun acıktığı için kalktığını düşünmüyorum çünkü normalde gündüzleri 3 saatte bir emiyor☺️ Dişinde etkisi olabilir mi?
Waris squirtle ne gece ne de gündüz uykularımızı uzatmadı mama. Hatta doktorumuz özellikle gece 10-11den sonra mama vermememi söyledi. Gece sadece emziriyorum bence siz de öyle yapın. Ne kadar sağsanız da bebeğin emmesi gibi olmuyor.
squirtle Waris evet makineye göre 50-60 cc lik sütüm var zaten gögslerimi boşaltmıyor tamamen o zaman takviyede edersem gündüz daha mantıklı👍
Keremkids Ben ek olarak gece 12 de veriyorum uyuyor 4 te kalkıp biraz emiyor sonra sabah uyanıyoruz 9 gibi 😌 2.5 aylığızz
Damla29 squirtle kalkan bebek gene kalkıyor valla ne kadar istemesende mama versende oğlum 10da yer mama sabah 6ya kadar uyur bazen 5de kendisi kalkar bebekten bebeğe değişir ilk doğdugunda bile 4 saat uykudan kaldıramazdık kendi kendine uzattı bu süreyi