YldrmBytkn Kızlar başına gelen var mı ya bebeğimin bi kaç gündür idrarında ağır bi koku oluştu prima aktif bebek kullanıyorum devamlı son aldığım paketi açtığımdan beri bu koku başladı bezden kaynaklı olabilir mi ? Enfeksiyon da kafamı kurcalıyor koku yapar mı enfeksiyon?
Mom62636362 YldrmBytkn enfeksiyon durumunu yaşamadık ama yapabilirmiş, belki susuz kalmıştır bebeğiniz, ben su veriyorum koku yoğun olduğunda. İdrarı yaparken ağlama veya kızarıklık olmadığı için genitalde enfeksiyondan şüphelenmedim hiç
Selna YldrmBytkn bir idrar tahlili ve kültürü yaptırın bence bizde aynı kokudan şüphelendik tahlil.yaptırdık baya bi yüksek çıktı antibiyotik kullanmayıncada geçmedi.
YldrmBytkn Mom62636362 ya evet aslında bu aralar şu içmeyi reddediyor ıhlamur meyve suyu yapıyorum onları içiyor ama su içmede direniyor. Ağlama olmuyor yaparken ama hafif pipisinin ucu kizarikti sudocrem kullandım geçti sonra da yeni bezi açtım koku başladı.
YldrmBytkn Selna yaptırıcam ctesı için randevu alıcam ama burda geçmiş postlara baktım bezden olabileceğini yazmış bi kaç kişi bende yeni paketi açtıktan sonra böyle bişey olunca acaba bezden mi diye düşündüm sormak istedim inşallah enfeksiyon değildir ya. Teşekkür ederim 🙏
Selna YldrmBytkn bezini bi değiştirin bakın yine olacakmı koku olursa enfeksiyon dür olmasa bezdendir
Selna YldrmBytkn evet şimdi ki kullandığınız bez nedir ben bimin bezi yüzünden yaşadım aynı sorunu değiştidim prima aldım ne koku kaldı nede bişey birde bebeğinizle suda içirin enfeksiyon varsa bol bol çiş yapsın atsın
YldrmBytkn Selna ben doğduğundan beri prima kullanıyorum bi kaç defa sleepy denedim memnun kalmadım tekrar primaya döndüm şuan aktif bebek kullanıyorum daha önce yapmadı bu bez ama şimdi oldu. Su normalde çok seviyordu ama bi kaç gündür hiç içmek istemiyor zorla veriyorum bi iki yudum belki içiyor 😞