Havvaminl Mom_teacher etme hizmet sen bebeğine bak eğer bişey derlerse de eşine söyle hem bebeğe bakıyorum hem hizmet etmemi istiyorlar diye benimde yanımda kimse yok yemek bile ypamıyorum 2 dakka mutfa gidemiyorum gitsem bile koşa koşa bi mutfa gidiyorum bi bebeğimin yanına 10 kilo verdim resmen koştur koştur uyku yok bişey yok senin Bebeğin ne kadarlık canım
Mom_teacher Havvaminl 12günlüğüz canım, valla bişe yapamam gelip yapıp yesin içsinler, bu koronada toplanıp gelmek bile riskliyken düşünmeden gelecekler bakalım çok kalmazlar umarım 🙏🏻 Allah sanada kolaylık versin canm banada🙏🏻
Havvaminl Deryaoz kuvvetli bi şekilde yani sağol canım masaj yaparken felan biraz bastırıyomusun yoksa kibarcamı yapıyosun ben acıyacak diye hiç bastırmadım ayağını felan bişey olmaz demi
Nur0611 Gtfa2901 tolsan 2 kez ancak surmusumdur suan damla kullanyrz zaten kullanmiyrm onu. Bas parmagima 1 damla damlatip oyle yayiyordum az bisey.
Civcivimm_ Havvaminl bende oyle yapiyorum kimyon kaynatıp veriom kendim de içiyorum yedigime dikkat ediyorum 40 ı cikana kadar