Neclan Merhabalar bebeğim 38 günlük kakasını yapıyor kabız değil hatta sulu biraz gazını çıkartıyor meme emdikten sonra fakat sürekli ayaklarını kasıyor ağlıyor karnının dan gur gür sesler çıkıyor ve damla da veriyoruz doktor sabsibley damla verdi atak mi ağrı mi bu ararlar çok huysuz
miladeniz Neclan gaz sancısı canım o damlanın yanında bıogaı kullanım bide oda bıtırmezse gazını doktorınıza soyleyın mommys blıs alın ben cok memnunum cunku sızr verdıklerını kullandım hıcbır fayda etmedı bızde
Mlke301020 Neclan gazdır büyük ihtimalle ne kadar çıkartsada yetmiyor masaj sıcak havlu ile destekleyin bacaklarını hareket ettirin. İnternette videolar var nasıl yapılacağı ile ilgili geçmiş olsun. Bizde sab simpleks ile biogaia kullandık . Hala kullanıyorum 3 ay 26 günlük
Mlke301020 Neclan bide her bebekte farklı damla iyi geliyor ben 3 damla denedim en iyi sab simpleks geldi.
Miniminikusum Neclan bebeğin üşüyüp sancılanmış Canım ayaklarını toplaması karnı agrıdıgını gösterir ayaganın altına sıcak su torbası koy, karnını ılık zeytinyagı ile masaj yap, ılık havlu koy faydasını görürüsün inşallah
durucinar Bizde aynıyız maalesef gaz o. Biogaia kullanıyorum ama hiç bir işe yaramadı . Kızıma o iyi gelmişti halbuki 😔
Mlke301020 durucinar biogaia probiyotik aslında gaz damlası değil tek başına işe yaramıyor desteklemek için gaz damlası gerekli
Miroveannesi Neclan ayy bende bu damlayı kullanmıştım bebegim ayni böyle hareketler yapiyordu . Verince gaz çıkarsa bile çıldırıyordu tepinmekten. Damlami degistirmistim canim Alle Viando ya geçmiştim o kadar rahatlamisti ki bebeğim. Belki içinde ki bi madde dokanıyor olabilir doktoruna danis istersen
Uykusuzgeceler Neclan gaz sancısı canım. Sıcak su torbası patlaması riskine karşı tehlikeli olabiliyor. Sen ılık havlu koyabilirsin ben çoraplarını ütüleyip giydiriyordun. Kiraz çekirdeği koyabilirsin. Biraz devam edicek böyle ne yaparsan yap sadece anlık rahatlar. Büyüdükçe geçecek. Azalıcak. Ama korkma ben çok korkmuştım fıtık çıkacak çocuğumda ıkınmaktan yr. Birşey olmadı Allahın izniyle olmaz geçer. Sıcak tut bol masaj yap