Yesil Merhaba kizlar. Yulafi bebeğime anne sütü ile pişirip verebilir miyim. Tariflerde hep su ile pişirilmiş. Buzlukta sütlerim var bebeğim biberon almıyor bu şekilde harcamak istiyorum tarifiniz var mı
Sahika3 Yesil bence yapılabilir pişen mamalara katılabiliyor anne sütü. Bence 1 bardak süte 3 yemek kaşığı yulaf iyi olur bebişe kıvam açısından
ugur25bocegi Yesil canım anne sütü pisirilmiyo ama önden yulafi az suyla pişirip ılıyınca sütünüde ilitip koyabilirsin tabi 🌸
Civciv3535 Yesil yulaf pişir ılık olunca kıvam açmak için sütü köy…1 çay kaşığı pirinç unu irmik az suda pişirip anne sütü,1 bebe biskuvi ve küçük yarim muz ile de verebilirsin
Yesil Sahika3 kaynatmasi sıkıntı olur mu bilemedim siz yapiyo musunuz süt katıp herhangi bi mama pişirerek
sagittarius_mom Ben suya pişirip üstüne pekmez kouyuyorum bir kaşık küçük severek yiyor kahvaltıda sıcak iken üstüne azıcık kaymak da ekliyorum tadını sevyor
Yesil sagittarius_mom ne kadar yulafa ne kadar suyla yapıyorsunuz. Kaymak marketten kendimize aldığımız normal kaymak değil mi hic aklıma gelmemişti tatlı oluyordur