Merhaba uykusuz annişler merhaba🥰
Daha öncede bi post açmıştım bu konuyla ilgili.8 aylık kızım eşim ve ben uyuz olduk. Tamı tamına 2.5ay oldu ve asla geçmiyo. Tekrar post açmamın sebebi gitmediğimiz doktor, kullanmadığımız krem ilaç vs kalmadı.Ama yok inat etti lanet böcük geçmiyo😂 Güldüğüme bakmayın o kadar zor ki. Hergün yüksek ayarda çamaşır yıka, ütüle, kremlen, koltuk yatak sil herrrgün!
O kadar çok araştırdım ki 8-9 ay uğraşan atlatamayan insanlar varmış. Ve bu bi salgınmış.Kullanılan kremlere bile direnç göstermeye başlamış hiç bir işe yaramıyo malesef.Bebeğimin vücudu yara bere içinde hergün kahroluyorum.1 haftada bir acile koşuyoruz.Yine farklı kremler yazıyolar, kullanıyoruz ben evi tekrar kırklıyorum falan ama yok. Artık oturup ağlıyorum sinirimden…
Psikolojimiz alt üst. Pislikten gelen bi hastalık diye düşünüp çoğu insanada söyleyemiyoruz.Ki hata yapıyoruz farkındayım ama eşim paylaşmamı istemiyo , kötü hissediyomuş 🙄
Çook uzattım buraya kadar okuduysanız ne alâ ☺️ Tavsiye vermek istedim aslında. Uyuz değilseniz bile duştayken son suyunuza mutlaka sirke koyun.Mümkünse bu dönemde asla otelde kalmayın (eşim muhtemelen bu yüzden kaptı) Arada bir halis zeytin yağı ve çayağacı yağını karıştırıp vücudunuza sürün. Tedbiren uygulamanızda yarar var. Çünkü doktorlar ve eczacılar daha da yaygınlaşıcağına söylüyo. Bizede dua edin lütfen kurtulalım şu illetten 😢