Sumeyya22 yaa bende ayni senin gibi heyecanlanmistim biliyor musun ? Cokta zamanin varmis ne guzel😅 Cok telasli ve bi okadar yorucu ama guzel gunlerden kalan hatiralari burada paylastim. O surecide burda yasadim. Oglumun ismini karton harflerden kesip 3 boyutlu maket yaptim ki bu aslinda yorucu ama sık duran birsey. Ben simdiki aklim olsa internetten bunu satin alirdim tabi butce ayırma meselesi sadece isminin bas harfinide yapabilir ya da satin alabilirsin. Belirledigim “mavi gri fil” konseptine uygun olarak cop.sislere evadan mavi gri ve beyaz balonlar kestim yapıştırdım, bebek kavanozlarının icine seker doldurup uzerine dijitalmagnetten cikarttigim stickerlari yapistirdim,avsar gazozlarindan alip siselerinin etiketlerini cikarip ustune yine kendi stickerimizi yapistirdim,posteer cikarttirdim,ayakkabi kutusu ya da kopukten de yapilabilen üstünü gri hediye paketiyle kapladigim 2 adet stand yaptim ve hediyelikleri ustune koydum,flama kestim yaptim masa ortusu beyaz ustune gri bir runner serdim. İnternetten aldigim mavi beyazpastel renk ve gri krom renkte ki 100 tane balonu balon cemberine taktim onuda borulardan yaptigim balon standina taktik(balonları duvara ya da perdeye de basitce sabitleyebilirsin,ben arka planda duz tul perdemin gorunmesini istedigim icin borudan bir stand yaptim) konsepte uygun bir pastada sectim gri fil vardi ustunde oyle yani daha birsuru sey sayarimda ben cok fazla yordum kendimi simdi olsa herseyi hazir alirdim elimde yapmamin sebebi butceyi asmak istememem ve el emegimi ortaya cikarmak istememdi. Postlarim hala duruyor bakabilirsin. Begenmezsen bu tarz bi konsept belirle pastep tonlar hos duruyorr yani birde marsmelowlari copsise takip birkac sekerleme hediyelik magnet vs yapabilirsin. Bunlar olmak zorunda da degil daha basitce beyaz bir pastanin uzerine pasta susu satin alirsin konsepte uygun. Edda dijital ve fishmarket,kbkmarket,partibom gibi sayfalardab faydalanabilirsin 💙💙