Ozgoktug3110 Hayırlı geceler bebeğim 4 aylık olacak hemen hemen gaz çıkartma işlemini ne zaman bıraktiniz tam olarak gece emdikten sonra gaz için kaldırınca uykusu dağılıyor hemen ne zaman paydosss 😁
Balyanak341522 Ozgoktug3110 internette okumuştum gece emzirirken eğer bebek rahatça kucağınızda uyuyorsa gazını almanıza gerek yok yazmışlardı ne kadar doğru bilemeyeceğim ama
Morfrenk Ozgoktug3110 gece gaz çıkarmanıza gerek yok, sabah tamamen ayrılarak uyandığında önce gaz çıkarıp sonra emzirin yeterli
54321betul Ozgoktug3110 Biz 5.aya kadar gaz çıkarması için destek olduk daha sonra zaten kendiliğinden çıkarmaya başladı
Ayse2418 Ozgoktug3110 Merhaba! Benimde 4 aylık bebeğim var aşırı gazlıydı denemediğimiz hiçbişey kalmadı en çok relaktazdan memnun kaldık her emmeden yada mamadan önce damlatıyosun beraberinde günde bir defada biogia veriyosun bizim 3 aylıkken bitti gazı çokşükür
Ozgoktug3110 Morfrenk evet ama çok kıvranıyor sabaha dogru 1 gece denedim çıkarmayı sabah 5 gibi ayakları cekmeler ikinmalar kivranmalar bu sefer de üzülüyorum hata yaptığımı dusunuyorum malesf
Ozgoktug3110 54321betul yani gündüz uyanıkken falan kendi de çıkarıyor bişey yapmamıza gerek kalmıyor ama geceleri bilemedim burda bilgili anneler vardır diye sorayım dedim teşekkür ederim🌼
Morfrenk Ozgoktug3110 ben gece hiç çıkarmadım inanın ki halbuki benim bebeğim birde kolik yani…belki size o gün öyle denk gelmiştir. Tracy hogg rüya beslenmesini bir araştırın okuyun derim
Ayse2418 Ayse2418 bide amerikadan gelen gaz ilaçlarıda biraz iyi geldi onlarıda denemenizi tavsiye ederim mommysblıss
Caglaaermiss Ozgoktug3110 Bende gece uyuyakaldığında çıkarmadan yatırıyorum hemen, 3 ay 15 günlük 🤭 ben 3 ayına girdikten sonra bıraktım diğer türlü uyanınca bide uyutmaya çalışıyordum
Ozgoktug3110 Ayse2418 bizde aguline kullanıyorduk baya azalttı ama kesmedi doktorumuz şimdi nurse harveys yazmış bakalım bide onu deneyecegiz ama 🤷🏻♀️
Buse8 Ozgoktug3110 gece emdikten sonra gaz cıkarmaya gerek kalmıyor uyuyakaldığı için ben direkt yatırıyorum. Sizin de uyuyakalmıyor mu?
Ozgoktug3110 Buse8 normalde uyuyor çocuğum da gaz için ayağa kaldiriyorum mecbur dik pozisyona geldigi için uyanıyor ilk doğduğu zamanlar açılmıyordu uykusu rahattık alışkanlık oldu bende mecbur çıkarıyorum gazı
Belinayss Geceleri gazını çıkarmaya gerek yok direk uykuya dalıyorsa ama emzirdikten sonra uyanıksa gazini çıkarıp oyle yatır. Eğer gaz sancısı oluyor ise doktoruna danış gaz damlası kullan bebiş te rahat etsin sende ❤