Ece06 cifli parke taşlı yolda çok titriyo ama bana zorluğu yok rahatça dondurebiliyorum bide e bebek çalışanı değil başka bi bebek arabası mağazası baston arabalar giderken ses çıkarır ama bizim şehrimizde yollar da iyi değil dedi (çanakkale) yolda travel kullananlara rastlıyorum sessiz sessiz gidiyolar ben te uzaktan gümbür gümbür geliyorum 😂 ama yinede baston tercih ederim çünkü gerçekten rahatlık önce arabam baston sınıfına giriyodu ama tam baston değildi tek çıktığımda çok ağır geliyordu bide e bebekte şu an joie nın 520 lira olan bi baston arabası var magazada baby plus ve onu kullandim kiyasladim ikisinede bebeği oturtmadan baktim joienin dönüşleri daha zor eğer ses ve titreşim sizin için büyük bi sorunsa travel bakın ama hafiflik kolay açılıp kapanma uzun süre kullanım istiyorsanız baston bakın kuş kadar hafif olsun diyorsanız chicco ohlala ve baby2go pinna plus bakın ama hafif olsun pusette takılsin ucuz ve kaliteli olsun diyorsanız baby plus rocket bakın rocket joienin 1000 liralık bi arabasına es degermis