DemirAilesi Sevgili anneler kızımın bacaklrında yani baldır kısmının üst tarafında pıtırcıklar var yoğun bir şekilde önceden yoktu ama son zamanlarda dikkatiöi çekiyor önceleri sadece bacaktaydı simdi kollarında da var yanaklarında da var ne yapmalıyım ?
DemirAilesi Balkupum2505 bacağının üst kısmında iki bacağında da var bi yerinde yogun sekilde sonra kollarında ds çıkmaya başlamış ve yüzünde az var
Balkupum2505 DemirAilesi isilik o zaman cnm bizdede oldu aynisi doktora resmini cekip atmistim isilik dedi krem verdi 2 gün kullandim gecti alarji olursa cok yaygin olurmus
DemirAilesi Balkupum2505 Çok teşekkr ederim bende bi doktora atayım o zaman bu isilik neden olurmuş peki
DemirAilesi Balkupum2505 uzun zamandır var bide insan korkuyor üşümesin diye külotlu çorap sonra üstüne esortman eşimin oesinden ağlıyor
Balkupum2505 DemirAilesi evin ısısı iyi ise o kadar giyindirme cnm nefes alsin cocugun vücudu. Sonra sonra yayilabilir tüm vücuduna
Balkupum2505 [silindi] cnm şuan ablamdayim krem yanimda deyil yarın bakıp ismine yazarim sana olur mu?
Sssby Benim oğlumda oluyor üşümesin diye giydiriyorum battaniyeye sarıyorum şapkasını eldivenini çıkardığımda anında hapşuruyor burnu üşüyor hemen ne yapmam lazım acaba
DemirAilesi Sssby ense ve göğüs soğuk olursa üşüyor demekmiş burub diye biliyordum ben hep yanlış biliyor musum simdi ense ve göğsüne bakıyorum
Balkupum2505 [silindi] HİPOKORT 5 gün kullaniliyo bilginize isterseniz doktorunuza veya eczaciniza danisirsiniz
Balkupum2505 [silindi] 2 3 güne eser kalmadı kullandim ben genelde uyudugu zamanlar sürdüm eli falan deymesin diye malum sürekli el agizda 😀
Balkupum2505 DemirAilesi çokta sıcaga alistirma sonrasi gercekten zor olur benim yengem kızını öyle yapardı kat kat giydirirdi 10 yaşında suan yüzüne üflesek hasta oluyo.
DemirAilesi Balkupum2505 Başta biz yanlış yapıyoruz hep. cocuklar istemeden biz hastalığa meyilli ediyoruz farkında değiliz