Merveayazz Oğlum 19 aylık dün gece burnu tıkandı gündüz sadece akıyo ama gece nefes alamadığı için uyuyamıyor var mı tavsiyesi olan kullanabileceğim damla falan
Prensannesi-42 Merveayazz ayni sorun bizdrde var biz de 8 bucuk ayligiz dun gece oldu burnunu ne kadar temizlersem fayda etmiyo ememiyor burnundan dolyi bile😑
Tubaenes Merveayazz canım dr.osman gonulal diye biri var youtubeden yazarsan çıkar bebek burun tıkanıklığı açmayı gösteriyor gerçekten de ise yarıyor ben sürekli yapıyorum ve baya da çıkıyor rahatliyor cocuk fizyolojik su2ve enjektör ile yapılıyor izlersen detayları hiç bir zararı yok zten doktorların hepsi fizyolojik su ile açılma taraftarı
Busme 3 diş sarımsağı ezin 3 yemek kaşığı zeytinyağıyla karıştırıp bekletin sarımsaklarından almadan zeytinyağı ayağına sürün gece üzerine kalın çorap giydirin bende instagramda gördüm işe Yaradığını söylüyorlar
Defnesmommy Tubaenes ben de gördüm o videoyu da bebeğim daha 2 buçuk aylık küçük diye yapmak istemedim senin bebeğin kaç aylık
Ygz Defnesmommy ben oğluma bebekliğinden beri yapıyorum şuan 2,5 yaşında deneyin bence en etkili yöntem burun açmada.
Ygz Merveayazz eczaneden cold-mix alın yakasına yastıgına birer damla damlatın mentol kokusu rahatlatıyo çok fayda sağlıyor. Ayrıca serum fizyolojikle devamlı açın.
Merveayazz Ygz Bi kaç bebeği yaktığını gördüm onun yakasına damlattıktan sonra bebeğin boynu değmiş ve yakmış
Ygz Merveayazz daha önce hic görmedim duymadım oğluma 2,5 senedir özellikle geceleri sık sık damlatıyorum. Cilde temas etmemesi lazım zaten kullanımı doğru olursa bisey olacağını sanmıyorum,tabi siz daha iyi bilirsiniz sizin cocugunuz sonuçta 🙃