Gamzerdem Kızlar 41 gun once normal dogum yaptım dikiş yerim 1 aydır kıpkırmızı ve cok acıyor 2 kutu antıbıyotık içtim ve vagınorm kullanıyorum ama hıc ılerleme yok bu sekılde olan var mı nasıl ıyıleşdi
Deletedmom431 Gamzerdem batikonla sildim. Hergün birde Dr sarı bir krem vermişti. Yara kremi onuda sürekli sürdüm. 10 günde dikişler düştü. 40a kadarda tam iyileşmişti. Artı ben iki defa Dr kontrolüne de gittim.
Derya341986 Gamzerdem cnm benmde aynıydı burdan araştırdım bir arkadaş ıslak tutma fönle kuruttum bende yazmış bende denedim gerçekten çol faydası oldu ağrı arada oluyor ama çok azaldı oyüzden fönle kurut cnm çok fayda göreveksin
CansuAras Gamzerdem her lavaboya girmem de ve duştan sonra batikon ve gazlı bez aracılığıyla temizleyip fönle kurutuyordum 10 güne geçti
Rabiaceviz Bende doğum yaptıktan 40 gün sonra iyileşti kırmızılık falan yoktu önemli olan kuru tutman bende kuru tuttum antibiyotik kullandım krem falan hiç kullanmadım sonra dikislerim düştü çok şükür şuan gayet iyiyim normal halime döndüm bebeğim şuan 6 aylik