Ulkusumaykus Merhaba anneler avcılar hospitalda tecrübe ettiğiniz iyi bir doktor var mı ? Benim için önemli olan telefon numarasını veriyor mu Whatsapp dan birşeyler sorabiliyor muyuz ? Önerilere açığım.
Nilguny Ulkusumaykus merhaba bende avcılarda oturuyorum daha önce bi kaç sefer gittim ama test ücretleri gibi şeyleri çok istiyorlar bu yüzden reyap da refika hanıma gidiyorum telefonlada hemen ulaşabiliyorsunuz. Fikir olsun belki bi denersiniz ben memnunum gayet ilgili👍🏻
75kinalikuzu Ulkusumaykus avcılar anadolu hastanesi de dr özcan karademir benim dr umdu numarasını veriyor gece olsa açıyor mesaja dönüyor çokta iyi uzman tavsiye ederim
elmalikurabiye Ulkusumaykus onceki baypark simdiki florya hastanesinde umut yolal var cok iyi bi doktordu. Simdi kucukcekmece hastanesine gecti galiba ama emin degilim
Griwoman7 Ulkusumaykus canım dediğin hastanede Sadullah bey var birde Anadolu Hastanesi Özcan bey bunlar iyi 👍🏻
VelardaEdiz Ulkusumaykus ben gidiyorum Elif hanıma çokta memnunum wp üzerinden ulaşım sağlıyorum arayınca da açıyor çok ilgili bir doktor