Araseymen kumdurder çok normal canım sesini kesfediyor ve yapabildigini anladıkça sürekli tekrar edecek öğrendiklerini 😍
Maviinsan kumdurder ayy benim kizda da öyle oldu ama 5.ayın bitmesine yakın bagırmalardan sonra uyku duzensizligii aman Allahim😭😭
Kavinsmom kumdurder korktu demek ki, bir şeyi olsa devamında size sinyal verirdi anlık bir durum olabilir. Diş çıkarma sürecine gireceksiniz kısa bir süre sonra gece bizim kız acıdan o şekil kalkabiliyor
Miniknur Ayy demin benim kızıma oldu. 3 gün sonra 5 aylık olcak. Sanki iğne batmış gibi bi anda ağlama. Ödüm patladı.
kumdurder Miniknur ahnne o arada da banada bisey oldu bende şu içmek için mutfağa gittim şu böğründe kaldı benim o arada da kızım bağırdi
kumdurder Araseymen canım her zaman bağırıyor nu başka sesti ve sonrasında ağladı gözlerini kocaman oldu
Kavinsmom kumdurder ani acılardan bir haberler olabilir yani daha sonralarda da olacaktır o yüzden endişe etmeyin temkinli olmak kafi 🙏
Araseymen kumdurder korkmuştur yada yanlışlıkla kendini canını acıtacak bise yapmıştır bi rahatsızlığı yok eğer oku canım dua her zaman ise yarar
kumdurder Kavinsmom içimi rahatlattiniz👏peki ne gibi öneriniz var dış etleri rahatlamak ıicn güzel anne
Kavinsmom kumdurder pırasa yeşil soğan sapı 😂 adeta Urfa kebap ortamı 😏 soguk diş kaşıyıcıları yani dolaba girenler iyi geliyor