semaahmet Hanımla ben şimdi en son 10unda adettim bitti bugün tekarar oldum doğumdan 4 ay geçti lohusalıkta beri hep adett gördüm sizdede oldumu böyle durum yeminle adet olmaktan biktim
bundlebeach semaahmet bende ayni dertteyim 😏 bi ayin basi bide ay ortasinda oluyorum doktor kontroline gittim normal dedi hormonlardan kaynakli oluyormus 😓 1 kac aya duzelir dedi
Ademciginannesi semaahmet benim 3 aydir sürekli oluyor ben de doktora gittim her şey normal dedi bünyeden bünyeye fark var dedi. ben primolut kullanıyorum adeti kesin diye bu kadar olan var mı bilmiyirum ben de bıktım bu durumdan artık
semaahmet Ademciginannesi doktoruna sordum bugün gel bı kontrok edeyim dedi mübarek dört ay oldu ne düzene girdi nede gelmesi bir insan bikarmi bıktım diyorum artık ne kan varmış vucuda
Ademciginannesi semaahmet o kadar iyi anlıyorum ki benim tam bitmiyo bile 2 gün olmazsam 3.gun tekrar başlıyor bu daha da kötü adet gibi değil 3 aydir sürekli oluyorum olmadığım zaman 3 4 gün falan sadece
strongMom semaahmet haline şükret 9 aydır olmuyorum patlıcam sinirden çok kötü yapıyo adet zamanım gelince😂😂
semaahmet strongMom valahi şuan şükür ettim he xnm ama oluncada bana sinir geliyo öyle böyle değil insallh oolursun cnm