Kubrasen93 Kızlar bebegimin azı dişleri cikiyor Ama.bu ara dogru duzgun yemek yemiyor acaba distenmidir basina gelen varmi ?
pitircik2019 Kubrasen93 bizim azı dişleri çıktı köklere geçtik ve en zoru azı zamaniydi. Zorlamadım sonra düzeldi canım.
Kubrasen93 pitircik2019 yani agzina aliyor geri cikartiyor yemegi Corba iciyor tamamini bitirmesede yada muhallebi tarzinda bisey yior ama cignemeli bisey cok yemiyor uzuluorum ya kilo vericek 😐 sizdede boylemi oldu
Kubrasen93 laura_ insallah canim ya O bisey yemeyince benim karnimda doymuyo anne olmak ne zormus ya 😥
Kubrasen93 0101adana 11 aylik 8 disi cikmisti simdi sag ust ve sol alt ta azı disleri cikiyor eli hep agzinda
pitircik2019 Kubrasen93 biz kilo da verdik ama takilmadim , çorba verdim elinde yediği şeyleri yemedi. Bence biraz sabırlı olalım ☺️ canı yanmasa cignerdi annesi 🥰
Kubrasen93 pitircik2019 ya iyiki yazdin tesekkur ederim icimi rahatlattin 🙏 Evet benim.kizimda eliyle yedigi seyleri yemiyo umarim hemen atlatiriz nesesi gelir kuzumun🙏
pitircik2019 Kubrasen93 sen önce kendini rahatlat canım , bebek bunlar kilo verir alır ☺️ eline sevdiği şeyleri ver yemiyorsa zorlama , sıvı alıyormuş sıvıya devam 🥰 faydam olduysa ne mutlu annesi 🦋
Kubrasen93 pitircik2019 aslnda yemedigi biseyi zorlamam ama yakin zamanda idrar yolu enfeksiyonu atlattik oyuzden sanirm biseyler yesin istyorum ama toparlicaz insallah cok saoll 😊😊