kubra2608 Hanımlar bebeğim 2 ay 22 günlük.Uykudayken birden sıçrıyo ellerini yana açıyo gözlerini belertip ağlamaya başlıyo korkutuyorlar 😟Başına gelen var mı naptınız ?
yaramaz_bocegim kubra2608 benimde 2 aylık. Hep vardı zaten ama Bi ara çoğalmaya başladı. Çok üzülüyordum o haline aldım 3 4 gün koynumda yatırdım benim kokumla mışıl mışıl uyudu sıçrama yapmadı hiç. Şimdi biraz daha iyi. Sıcaklığa ihtiyaç duyuyorlar siz de deneyebilirsiniz
UzunHatun kubra2608 benimde oğlum öyleydi yastığının altına küçük yasin bıraktım geçti çok şükür 🙏 sizde öyle yapın geçer ins 🙏
kubra2608 Kmsal78 tühhhh 🙁okuyoruz da sürekli ama maalesef geçmedi.İnşallah düzelir ya bebişlerimiz Korkmaz 🤲🏻
kubra2608 yaramaz_bocegim aaa deneyim bende 😊elini tutuyorum hemen sakinleşiyor birisini istiyo o an dediğiniz gibi
Kmsal78 kubra2608 iki postunada cevap vermisim dedim ben mi karistiriyorum 😂😂 İnsallah tek temennim o ama bu aralar azaldi eskisi gibi cok yapmiyor
Grupyildizi Benim bebegimde olurdu kundak yapip uyuturdum kollarini sicratmayinca korku olmuyor bi deneyin
1prensAnnesii kubra2608 başına gelmedi ama ben o dönemde youtube dan sure açıyordum ve dinlettiriyordum ve yasini şerif okuyordu kardeşim sizde yapabiliyorsanız yapın iyi gelir
cihangirinannesii kubra2608 merhabalar oğlum 3 buçuk aylık 4 gün önce ateşi çıktı ve aynen dedikleriniz oldu ne kadar susturmaya çalışsamda beni görmüyordu titreyerek ağlıyordu içim yandı
Ysfilezlyha kubra2608 bizim de aynı☺ Doktor normal dedi. Ortama alışması zaman alırmış ondan olur dedi.