Yaseminkoltuk24 Ya çıldırıcam resmen 17 aylık oğlumu uyutamıyorum 2 haffa oldu neredeyse ya yatağa yattığı an kıyamet kopartıyo sürekli kucağımda durmak istiyor bana bir akıl verin ne olur kafayı yemek üzereyim 😢
mom0989 Yaseminkoltuk24 uyku gerilemesi başlamış canım 10 günle 1 ay arası sürer diyor Uyku eğitmeni. saat kaçta uyanıyor ? Öğlen uykusuna saat kaçta yatıp kalkıyor ?
Yaseminkoltuk24 mom0989 vallahi öğle uykusu saati yok ne zaman bayılırsa o zaman yada bayılmıyosa ben arabada uyutuyorum aşırı zor durumdayım ya
mom0989 Yaseminkoltuk24 ben de yeni post açtım 18 aylık uyku düzeni diye. benim kızım da gece uykuya geçişte zorluyordu ben gündüz uykusunu kaldırdım çünkü 12-1 arası öğle uykusuna yatacağı vakit uyanıyor ben de bir daha uykuya yatırmıyorum oyalıyorum oynuyorum 3 gündür saat 10 da uykuya yatmış oluyor
Yaseminkoltuk24 mom0989 öğlen uykusunu 3 yalına kadar uyutun diyorlar ama bizimkide 3 yaşını değil 2 yaşını bile görmiycek galiba çünkü asla uyutamjyoruz az önce yatağa yattık kıyamet kopuyor