Efendikadin2 Oğlum 9 ay7 günlük ek gıda aşka yemez sadece mamayla beslenir icinede bı cicibebe atarım ama asla hiç su vermiorm mama zaten şu diorm oğlum surekli ağlıyor acaba yanlış mı yapıyorum su vermemekle
Betim Efendikadin2 5. Ayda tadınlara başladık sadece anne sütü alıyor, doktorumuz istediği kadar su içsin dedi. Su için ağlıyor süt veriyorum itiyor emzik veriyorum itiyor su veriyorum lıkır lıkır içiyor
Elayimin Betim bende Ek gidaya basladim yedirdikten sonra su veriyorum biberonda icemiyo siz nasil veriyosunuz
Synmannesi Benim kızım cop cop su içiyor cici bebe çok tatlı su içmeyen bebek iştahsız olur sen iyi misin ya sen su içmeden dur bakalım hemen su içirmeye başla
Sadekahvem Efendikadin2 mama+ bebe bisküvisi veriyorsunuz. Tabiki su vermelisiniz. Bazen susuzlukta iştahsızlık yapar. Bundan snra verirsiniz bir kasıkta olsa istediği kadar içer ☺️☺️
Zehraeymenn Efendikadin2 su kesinlikle içmeli ki mama alıyorsa ihmal etmeyin sıvı kaybı okur Oda kötü sonuçlar doğurur
damlahira Efendikadin2 9 aylık bebeğe mama verdiğiniz halde su verileceğini bilmeyecek kadar tecrübesiz olamazsınız herhalde susuzluktan ağlıyor olabilir bence
Hlal Efendikadin2 su vermemeniz kötü sonuçlar dogurur kesinlikle.su verin 9 aylık bebege su verilmezmi susuzlukdan çocuğun böbrekleri hasar gorur
curly_mom Efendikadin2 bu kadar zaman hiç mi duymadınız su vermeniz gerektiğini 🤷🏻♀️ Çocuğun içi yanmıştır 🥴
Ssssssss Efendikadin2 gerçekten mi ? 😧😧Yazık çoçuğa hemen su verin ne yapıyorsunuz ya o çoçuk kim bilir ne kadar susadı mama veriyorsunuz bide
YavruKurdum Efendikadin2 Kız çocuğun içini yakacan hemde cici bebe gibi tatlı verip su nasıl vermezsin. Estağfurullaaaah
Mom93 Efendikadin2 Allah’ım yarabbim yeminle bilinçsiz kişiler anne olmasın ya her gun bir bebeğe içim acıyor her gün ayrı depresyona giriyorum burda
Ssssssss Mom93 aynen bende ya hiç inanasım gelmiyor bazen diyorum ki aceba sohbet olsun diye mi böyle yazıyorlar ki nasıl vermez
Ozgurbebek Efendikadin2 nasil vermezsiniz ya oglum mamaya basladigindan beri su veriyorum birde cicibebe veriyormussunuz. Yazik yavrunun ici kurumustur ek gidayi da ondan almiyordur. Suan 200 ml su icmeli günlük.
Mrvlshn55_ Efendikadin2 şaka dimi bu Allah aşkına hiç mi bi yerde okumadın hiç mi kimse söylemedi sana sürekli mama yiyen bi çocuk su içmez mi üstelik cicbebe de yiyormuş yazık günah susuz bırakma çocuğu artık bol bol içir