Nazookurlr İyi akşamlar anneler pişik için acil öneri istiyorum. Sudocrem kullanıyorduk çok az pişik oldu fakat pişik mantara çevirmiş doktorumuz çok ağır krem vericem dedi 4 gün kullan bugün ilk gün çok yayıldı ve çok kızardı..
cihangirinannesii Nazookurlr her bebekte farklı oluyor tabi ama Desitin pişik kremi mor olan ilk kullanımdan itibaren çok etkili oluyor her bez değişiminde poposunu yıkayın sonra sürün
Krclilknur Nazookurlr Hamazing ve trocdy kremlerivar benim bunlar kurtarıcım benim kızımda hep pişik olur bunlar hep ynımdadır çok geçmiş olsun siz tabi yine danışın eczacınıza veya doktorunuza bazı çocuklara alerji yapabilir ama etkisi kısa sürede görülüyor
Oflu61 Nazookurlr hafif kızardıysa bepantol sürerim . Biraz ağırsa gece yatmadan locoderm var korzitonlu o onu sürerim o çok iyi geliyor 4 günden fazla kullanılmıyor o ama
Daffimomm Nazookurlr benim bebeğimde yaklışk 15 günden fazladır hala geçmedi piştiği 2 gündür çok fazla kırmızı olmuş bide üzerii kabarık böyle delik delik sanki acaba aynı mı ? Yarın doktora götüreyim hemen. Benim denemediğim krem kalmadı hiç biri geçirmedi
Nazookurlr Daffimomm evet bizimde öyleydi delik delik hemen götürün bizim az di çok yayıldı ve hiç durmuyor canı yandığı için
Kahve_tonunda-Kahve_tadinda Doğduğundan beridir doğal kantaron yağı kullanıyorum hiç pişik olmadı sayılır. Olduğu günlerde de yağı sürüp ertesi gün geçmiş oluyor zaten.
Daffimomm Nazookurlr götürdüm bile dün. Doktor kortizonsuz kremler kullandığınız için hala geçmemiş bu kadar yayılmış dedi. Oda mantar için de pişik içinde 3 krem yazdı karıştır kullan dedi