Eymeninannesii1 Yarın sünnete gidiyoruz aynı zamanda tessis ameliyatı olacaz dua edin lütfen bilgisi olanlar tecrübesi olanlar paylaşsın lütfen korkuyorum nasıl olacak
cicekannesi22 Eymeninannesii1 hiç korkma canım benim kardeşim de hem sünnet hemde yumurtalığıni assagi indirmislerdi çok kolay atlattı Allah’ın izniyle güzel geçer karton bardağın arkasını kesip sünnetli yerine koymuştuk bez deymesin diye geçmiş olsun
irva Eymeninannesii1 Oğlum dün sünnet oldu.Yumurtalıkla alakalı bilgim yok ama sünnet için için rahat olsun.3.5 aylık benim oğlan.Çok rahat şuan da.Huzursuzluk ağlama vs bir şey hiç yok.
Rezzan Eymeninannesii1 benim oğlumda aynı anda oldu ilk gün sadece ağrılı geçebilir sonra düzeliyor merak etmeyin. Ama dikkatli olun yatırırken kucağınıza alırken yavaş hareket edin. Şimdiden çok geçmiş olsun
pitircik2019 cicekannesi22 @Eymeninannesii1 karton bardak yerine e bebek de sünnet kilodu satılıyor canım onu almanı tavsiye ederim. 1 ay önce oğlum sünnet oldu ben ilk 3 gün zorlandım sonrası pamuk ☺️ tamamen iyileşmesi 15-20 gün arası , yumurtalık için bilgim yok. Çok geçmiş olsun korkma 🌼