Bayan34 https://hizliresim.com/wmopET Bugün öğlen test yapmıştım gebelik testi yaptıktan sonra tek çizgiydi çöpe attim aklim kaldı ikindi geri tekrar bakayım belki çift olmuştur dedim çöpten aldim ve böyleydi
Aryasare Bayan34 Evet çift çizgi hamilesin demek oluyo 😊 Kan tahlili ver kesinleşsin. Hayırlı olsun sağlıkla al kucagına insallah 🙏
Guzelkizimbenim Bayan34 saatler sonra çıkan test sonucu geçersiz oluyor En fazla 10 dk içinde çıkan sonuç doğru yarın tekrar yapin
2015 Bayan34 bence hamilesiniz benim ilk bebeğim de öyle.oldu.test.yaptim çıkmadı çöpe attım çöpü dökmeden son kez bakayım dedim ikinci.cizgi çıkmıştı silikti ve hamiley dim sizin ikinci çizgi daha belirgin
Newmom2020 Bayan34 bakmak için belli bir süresi var ondan sonra test değişebiliyor o yüzden bence tekrar yapın
Asdffghjj Bnce tekrar yapmalısın arkadasim da siz gibi tek çizgi diye çöpe atmıştı çift çizgi oluştu. Peynir suyuna temas etmişti düşünün artık 😐😂
MerAlpp Bayan34 normalde testin üstünden zaman geçince silik bir çizgi oluyor ve pek güvenilir olmuyor. Ama sizinki baya belli ikinci çizgi net bisey söylemek doğru olmaz. İsterseniz testi tekrarlayın. Yada kan testi verin. Hakkınızda hayırlısı olsun 🌸