Mommyy70 Önceden kötü olmak üzere olan elmaları rendeleyip petiborle karıştırıp top haline getiriyordum. Şimdi bebeğim var o da yesin jstjyorjm ama petibor kullanmak istemiyorum yerine ne kullanabilirim tutması için
Sblsrgnsn Mommyy70 bebe bisküvisi kullanabilirsiniz ben balkabagiyla yapiyorum guzel oluyor elmayla hic denemedim ilk firsatta denicem onuda guzel fikir oldu
elifiii Mommyy70 bebeginiz kac aylik , kuruyemisleri cig findik ceviz gibi seyleri un gibi rondoda cekip karistirabilirsiniz. asiri seker oan bebe biskuvileri yerine daha besleyici olur. Ben de hurma ile de yapiyorum o sekilde.
Sblsrgnsn elifiii oyle yapinca da biskuvi gibi toparliyor mu ilk defa duydum bunu cevizi falan un gibi ceksem biskuvi gibi toparliyormu
elifiii Sblsrgnsn evet , tadimlarda sorun olmayan cig kuruyemisleri rondoda un kivaminda cekerseniz toparliyor. Eger cok civik kalirsa glutensiz yulaf da toz haline getirip koyabilirsiniz. rafine seker ve un ne kadar gec girerse vuctlarina i kadar kar
Sblsrgnsn tosbikannesiii ay hic bilmiyorum inanin balkabagini 6.ayda pure olarak verebilirsiniz ama top seklinde olani ben 1 yasindan sonra vermeye basladim kendisi yiyebiliyorsa isirip cignemye basladigi zaman verdim ben kac aylik bebeginiz
Sblsrgnsn tosbikannesiii eger cignemeye basladiysa verebilirsiniz ufak parcalar halinde blw yapıyorsanız alistiysa daha kolay olur isiniz biz blw yonteminde pek basarili olamadik yasindan sonra kendisi tutup yemeye basladi icine seker vs birsey koymazsaniz yapip verebilirsiniz
tosbikannesiii Sblsrgnsn yaa blw beni çok korkutuyor arada veriyprım ağzına götürüyo falan ama ben çok panik oluyproö