ipek_annesi Tekrar pış pış yapıyorum yok sallıyorum yok emziriyorum yok napacağımı şaşırdım 5 aydır böyleyiz gündüz uykumuz hiç yok sıfır gece de 12 den önce uyumuyoruz sabahta erkenden uyanıyoruz napcaz Allah aşkına
ipek_annesi Emine_Asaf 5 aylık canım 4.ay atağı falan değil aylardır böyleyiz dediğim gibi, sizin kaç aylık
Emine_Asaf ipek_annesi biz 3 ay 3 günlük benimki de çok huysuz her fırsatta ağlıyor bazen geceleri saatlerce mesai yapıyorum 2 den 5 e kadar gündüz de uyuyamayinca sersem gibi oluyorum 🤷🤦
Emine_Asaf ipek_annesi benimki doğduğundan beri böyle devamlı sallama halindeyim susturmak için en kısa zamanda düzelir inşallah çok yipraniyoruz böyle
ipek_annesi Emine_Asaf Allah bağışlasın 🙏 Gündüz hiç ama hiç uyumuyor gece uyanıyoruz üstüne sabah erken Uyanıyoruz ve aynı zamanda evden çalışıyorum ama çalışamıyorum
Emine_Asaf ipek_annesi gündüz bebek arabasıyla yürüyüşe ciksaniz arabada uyuyorlar ben susturanayinca koyuyorum arabaya dışarı çıkarıyorum sakinleşiyor şükür
ipek_annesi Emine_Asaf aynen öyle diyorum ya 5 aydır böyleyiz valla tükendim bazen kendi kafama vuruyorum sinirimden
Emine_Asaf ipek_annesi bende oturup ağlıyorum da kendinize zarar vermeyin öyle yavrunuzun sana ihtiyacı var geçer bu günlerde öyle böyle yardıma gelebilecek biri olsa işiniz kolaylaşır
ipek_annesi Tugcealp ay valla ya neler vermezdim onlara da üzülüyorum gözünü kapatıp uyumayı bilmiyorlar
Tugcealp ipek_annesi bebeğin inatligi valla yoksa uyurlar çevrem de çok öyle mışıl mışıl uyuyan bebek kardeşim 5 buçuk aylık ti babam yat kızım hadi geri derdi biberonu içer yatardı valla biz birde gözlerine bakıyoruz ya inat ediyorlar sanki 😂 salsak aslında uyurlar mi
ipek_annesi Gokcen_26 doyduğuna o kadar eminim ki 5 aydır doymaması imkansız kilo alımı bayağı iyi çünkü
Pekmeziletahin ipek_annesi benim bebeğimde aynı durumda canım birde sürekli elini yumruk yapıp ağzına sokuyordu bugün bir baktım dişi patlamış kızımın 3 aylık daha oğlum 4. Aydan sonra çıkarmıştı şaşırdım bende erken mi diye
ipek_annesi Pekmeziletahin benimki de aynen öyle emziğni tutarak çıkarıyor atıyor tekrar takıyor tekrar elini yumruk yapıyor akşam üzeri dişlerine baktım ellerimle ama bi şey yoktu ağzında henüz