AzraMira_ 33+1 de ikizlerime Doğum yaptım. Kronolojik 5 ay+5 günlük . Bir kızım yüz üstü durmayı sevmiyor ağlıyor böyle bir durum yaşayan oldu mu?
KardelenYB AzraMira_ normal benım kızımda öyle sevmıyor günde azar azar yapılarak alıştırmaya çalışıyorum
SerpilDzCb AzraMira_ Merhaba bnm de ikiz bebeklerim var özellikle oğlum hiç sevmiyordu ama 6 aydan sonra bn düz yatırsam da o yüz üstü yatmaya başladı.
BuseCan AzraMira_ bazı bebekler hoşlanmıyor canım 32 haftalık oğlum doğdu oda başta sevmedi şimdi yüz üstü uyuyor
Milagrosss AzraMira_ 8 ay 3 günlük oğlum hala sevmiyo 😁sevmeyen bebek sevmiyo yapcak bişey yok canım bazı bebekler böyle
AzraMira_ Morfrenk 1 dakika bile durmuyor hiç sevmiyor ya nasıl sevdireceğim bilmiyorum. Emzirme yastığının üstüne koyunca duruyor ama
AzraMira_ SerpilDzCb düzeltilmiş 6 aylık mı yoksa kronolojik mi ? Hiç sevmiyor ya ağlıyor direk kızım
Aysegul1aren AzraMira_ inanki bende cok merak ediyorum 7 aylik yigenim var dort nala koscak yakinda neler yapiyo benim oglanda tik yok 😀
Aysegul1aren AzraMira_ evet sordum ne bekliyosun kalkip seninle birlikte yürüsün mü demisti 😀 sadece donebiliyo yere koydugum zMan gidemiyo diye ağlıyor bende napcagimi sasirdim zmani var diye dusunuyorum her gecen gun biseyler katiyo kendine cunku