HMAE Merhaba anneler 😊😊 bebeğime örümcek almak istiyorum bebeğim 5 ay 9 günlük sizce erken mi? Oğlum için düşünceliyim erkek bebeklere zararı da oluyormuş sizce sizin fikriniz?
canimoglum_2020 HMAE yürüteç mi doktorum önermedi yürümeyi geciktirdiği ve parmak ucu yürümesine neden olabildiği için he illa alıyım diyosanız da 7. Ayda 10 dk felan ayrıca bazı ülkelerde bebeklerde düşme kafa travmaları frlan sebep olduğu için satışı yasaklanmış
Ssssssss HMAE ben iki çoçuğuma da almadım ikiside 9 aylıkken yürüdü ne gerek var ki hem çok sağlıksız bulunuyor
Canann21 HMAE Doktorlara göre herşey zararsız şimdi vallaha Çevremdeki herkes kullanıyor bir zararını görmediler aksine bebek eğleniyor anneye vakit kalıyor bende örümceğe binmişim bebekken eşimde öyle bir zararı olmadı
HMAE canimoglum_2020 evet erkek bebeklere de zararı oluyormuş ama oğlum hareketsiz ben ilgilenirsem hareketlere karşilik veriyor ama kendisi çabalamıyor
canimoglum_2020 HMAE benim oğlumda öyle 8 aylık olacak 7 aylıkken dönmeye başladı biraz ağırdan alıyor