Sevdatas Merhabalar kızım 1ay 8 günlük uzayan sarılığı var en son doktor kontrolünde sarılık için bazı tahliler yaptık çok şükür hepsi temiz çıktı galiba anne sütünden kaynaklanıyor doktor dedi 24 saat boyunca anne sütü verme sadece mama ver dedi ondan sonra duruma bakıcaz bu durumu yaşayanınız var mı bu süreçte naptınız tecrübelerinizi banda söylermisiniz teşekkür ederim
Ocak2021 Sevdatas benim bebeğim 2 aylık anne sütü sarılığı oldu doktorumuz bisey yapmana gerek yok o zamanla 3 ay içerisinde geçer demişti dediği gibi de oldu şu an kalmadı diyebilirim. Geçen haftalarda gözünde bile vardı sarılığı.
ecyugnk Sevdatas bizdede anne sütü sarılığı oldu bana bol bol emzir dedi doktorumuz. 2 ay sürdü bizim çok şükür bir sorun yaşamadık.
tospikannesii Sevdatas bizim de uzadı sarılık, doktor hiç mama ver demedi, bol bol emzir dedi aksine. Tahliller temiz çıktıysa bence emzirmeye devam edin, hatta bol bol emzirin, tabi sizin kararınız yine
Twomom Sevdatas merhaba bizimde uzayan sarılık oldu bebeğim şu an 43 günlük ve hala var bizimde tahlillerimiz temiz çıktı doktor emzirmeye devam et 2 3 ay geçer dedi mama demedi bende internetten gördüm acaba dedim versem mi mama ama anne sütünü bırakır diye korktum. Kilo alımıda çok iyi bekliyorum. Sizde korkmayın inşallah gelip geçicek buda.
Cnresr Merhaba bizimle uzayan sarılığımz vardı 3ay sürdü eğer tahlilleriniz temizse sütünüz geliyor ve kilo alımı iyiyse mama vermeyin bence benm doktorum asla kesmedi anne sütünü mama kesinlikle verme 3 ayda vücudu alıscak düzelecek dedi dediği gibi oldu mama. Verirsen biberona alışıp emmek istemeyebilir eğer bilirübün çok yüksek değilse ve sütün yetiyorsa beklemelisin bence
Sevdatas Cnresr kilo alımı iyi doğum kilosuna göre kilosu fazla bile çok iyi kilo aldırmışsın dedi beslenmesi iyi çok şükür ama sarılığı geçen hafta 12 di bu hafta 13 olmuş rengi iki gündür sapsarı çok endişeleniyorum
Cnresr Sevdatas inanın en iyi ben anlarım sizi kilo alımı iyiyiyse hiç mama başlamayın mamaya sarılık değeri çok yüksekse başlatıyorlar 13yğksek değil bizim 16 ydı 19lara çıktı ama hep emzirdim tam 3ay sürdü sapsarıyı teni kararıyordu şimdi bembeyaz pamuk gibi
Cnresr Sevdatas birde teni ne kadar sarı olursa olsun korkma sadece ayak ve ellerine dikkat et ayak ve eller de teni gibi sarıysa doktoruna danış ozman birunim seviyesi18 19lara çıkmış oluyor
Buse8 Cnresr bizimde sarılık vardı 15 günlükken test yaptı doktor çok çıkarsa mavi ışık vericez dedi ama sonuc cıkınca gerek yok dedi. Ama teninde, göz bebeğinde sarılık olduğu için bende ne zaman geçer dedim zamanla geçer dedi doktor. Şuan tam 40.günü göz beyazları baya açıldı ama yüzü hala esmer sarı arası oda açılır mı acaba. Elleri vs daha beyaz yüzüne göre
Cnresr Sabredin geçiyor zaten sarılık 20günden sonra beyne zarar vermediği için korkulacak Bişi kalmıyor
Sevdatas Cnresrsarlık değeri ilk 17 di birgün fototerapi tedavisi gördü hastaneden çıktığımızda 9 düşmüştü şimdi tekrar 13 e çıkmış rengi sapsarı kararma da var galiba mama vermiycem haklısınız çok teşekkür ederim
Cnresr Sevdatas zaten mama verseniz de anne sütü alacağı için tekrar sararacak zaman verin vücûdu alışacak birde stres yapmayın tadını çıkarım bebişinizin ben çok pişmanım stres yaptığıma ☺️
Kubra02 Bizde 17 günlük olduk hala sarılığı devam ediyor senin tek yapman gereken bol bok emzirmek sarılık uyutur halsizleştirir çocuğu sen uyandır zorla emzir saat başı
Cnresr Buse8 bizim 2,5ayonda açılmaya başladı ozmana kadar sarı kara bir çocuktu suan 3,5aylık bembeyaz oldu
Buse8 Cnresr alala çok ilginç. Bende hep pamuk gibi bembeyaz hayal ederdim. Şuan. Sarı kara karısık 🤭🤭
Mihrimah61 Sevdatas oğlum 1 haftalıkken oldu fototerapi aldık 1 günde geçti. Kızım 2 aylığa kadar sarılıktı. Fototerapi de aldı biraz düştü ama tamamen geçmedi. Elhamdulillah testlerimiz temiz geldi. 2 aydan sonra sıfırlandı. Her an her saniye emzirdim hiç mama filan vermedim. İlaç tedavisi de yok. Kendiliğinden düşüyo hiç korkma ve bence asla anne sütünü eksik etme.