Fadimeemre Mamanin kapagi saglam degilmis aksam aceleyle tam kapatamamisim evdeki karincalar icine girmis. Un elegiyle 4 5 defa eledim yoktu hic son elememde ama yinede korkuyorum bisey olurmu ki yenide almistik mamayi 😒
Mom030 Fadimeemre Karınca heryerde dolaşıyor eleseniz de mamayla temas ettiler. Ben olsam mikrop olmuştur içirmem p kutuyu
Zekimurendebizigorecekmi Fadimeemre Bence de yenisini alsan iyi olur bu canlılar temiz deniyor ama hangi yollardan gelip girdiler kim bilir mamaya 😌
Maviyesil121212 Fadimeemre karıncalar icin de geçiş yollarını bulup girdikleri yere nane yagı damlatın , bir daha giremezler eve
Tugbakivanc Fadimeemre aynı zamanda mamanın kapağı da açık almış bence de vermeyin ne olur ne olmaz onların yapısı çok hassas şimdi bizim gibi değiller
Fadimeemre Maviyesil121212 bulamiyorum ki nerden geliyo ama mutfagi istila ettiler resmen bisey koyamiyotum ortaya
Maviyesil121212 Fadimeemre süpürgeliklerinize falan bakın mutlaka bulursınuz. Ben her yolu denedim nane Yağından köşe bucak kaçıyorlar 1 tane bile kalmadı