Vuszer97 Selam arkadaslar.benim kizim 2 ay 21 gunluk.ellerini yumruklayib agzina sokuyor.elleri ile gozlerini ovaliyor .bu durumla xarsilasan varmi?
yademila-48 Vuszer97 benim kızımda öyle ellerinin temiz olmasına özen gösteriyorum ve gördükçe sakin bir şekilde konuşup oyunlar oynayarak geri çektiriyorum
Gencanne_19 Vuszer97 benim 3 aylık oğlum da öyle,bol bol salya akitmasi da var ama bakalım. Dişten suphelenmedim değil yani😅
Yagmursonrasitoprakkokusu Vuszer97 valla benim oğlum eli ağzında doğdu, şaka değil gerçek 😂😂😂 odaya geldiğinde cuk cuk elini emiyordu. Meğer doğduğu zamanda eli ağzındaymış doktorum söyledi. 4 aylık olduk ve doğdu doğalı elleri hep ağzında, ben mani olmuyorum açıkçası. Doktorum mani olmamam gerektiğini söyledi
Busrapol Gencanne_19 benimde ayni dis erkem baslarmis kasimaya calisiyor. bu bayagi surermis disin erkem cikmasi anlamina gelmiyormus .
151120 Benim kızım elle başladı sonra o iş parmak emmeye döndü emzik almıyordu kabul etmiyordu hiçbir emziği parmağı incelir falan dediler korkumdan avent in soothie emziğini aldım onu tuttu parmağını ağzına götürdüğünde ağzına emziği veriyorum 3 aylık
ozlemcan 151120 benim kızım emzik alıyordu ama meme reddi sebebiyle bıraktık şimdi parmağını emiyor ne yapmam lazım tekrar emzik versem emmez diye korkuyorum siz emzik sebepli meme reddi yaşamadınız mı
elizitosunannesi ozlemcan benim kızım da emziği 2. Aya doğru tuttu, alıştı da zaten memeye düşkün degildi memeden çok emzik istemeye başladı. 3. Ayla birlikte emziği de attı baş parmağını emiyor. Her beslenmemiz kavga gürültü, yoruldum. Uykudada eli agzına gittiği için kıpır kıpır
151120 Benim kızım emzik hiç kullanmıyordu parmağını emiyordu canım üç gündür de hafif bi meme reddimiz var açıkçası ama acıkınca emiyor kızım göğüsü tam bi meme reddi gibi de değil bende gözlemliyorum şu an regl olduğun için sütün tadı değişti diye tahmin ediyordum emziğin meme reddi yaptığını sizden duyuyorum
ozlemcan 151120 ben de facebookdaki emzirme akademisi grubundan öğrendim sonradan emzirme danışmanından da destek aldım o da söyledi emziğin meme başı karmaşasına sebep olduğunu ve meme reddi oluşturduğunu. Benim kızım biberon kullanmadığımız halde emmek istemiyordu kendini geri atıp ağlıyordu emzik verince susuyor emzik emmek istiyordu aç olduğu halde uykusu gelince aç olsa bile asla meme almıyordu emziği arıyordu ben bu sebeplerden bıraktım emziği
ozlemcan elizitosunannesi aynı şeyleri yaşıyoruz biz şu an atak dönemindeyiz ben ona bağlıyorum zar zor emziriyorum ağlıyor istemiyor emziği bırakalı üç hafta olacak nerdeyse biraz düzeldi gibiydi birkaç gündür yine sıkıntılı emmesi
Ebruatktrk 3 ay gelişim özelliği sakın engelleme canım gelişimi için önemliymiş diş de olabilir ama normal
151120 ozlemcan benim de şu an geriye doğru atıyor kendini ama aç olduğu zaman alıyor memeyi gayrette güzel emiyor da yani meme reddi mi yaşıyoruz o yüzden pek anlayamıyorum
elizitosunannesi ozlemcan bize doktor idrar tahlili istedi gecen hafta, enfeksiyon çıktı, buna bağlı olabilir dedi iştahsızlık ve antibiyotik başladık 5. Gündeyiz ama pek bir degişim yok henüz. 1 hafta kullanın demişti, tedavi sonunda umarım emer.