ilkgozagrimm Selam kızlar bugün gittim 78 kiloyum hedefim suanlık 65 doktor liste verdi umarım başarırım saglık sorunlarım yüzünden bu kiloya ulaştım o yüzden rahatsız oluyorum vermem lazım.
ilkgozagrimm Eymeninannesi12 listem aslında aynı şekil canım sadece beyaz ekmek paketli gıda tatlı bunlar yasaklandı sabah normal kahvaltı ama tam bugday ekmegi şekersiz çay yeşillik ara ögün yoğurtlu yulaf ezmesi veya sütle akşam corba salata bunun gibi birde bol su yürüyüş dedi
Mom095 Eymeninannesi12 her liste herkese uymaz. Lütfen böyle yanlış şeyler yapmayın. Bayan rahatsızlığım yüzünden diye belirtmiş. Ona verilen belki size dokunacak 🌸
Yarim_Kilo_Kiyma Eymeninannesi12 Herkesin değerleri ve vucudu başkadır. Başkalarının listesi size uymaz, listeler hele ki emziren anne listeleri değerlere göre kişiseldir🌾
ilkgozagrimm Oyku123 ben zaten her ay endokrine gittgim için tahlillerim yapıldı canım tiroit şeker vitamin hepsine bakıldı
Mom095 ilkgozagrimm yok kuzum sana demedim zaten. Soran arkadaşa söyledim 🥰 Allah korusun bi zararı olur vs