ZerenCeren Titreşimli ana kucağı önereceğiniz bi marka var mı kızlar mecbur yeni alıncak büyük kızımın ana kucağı vardı kullandırtmıyor 4 yaşında bende inatlaşmak istemiyorum önereceğiniz uygun kaliteli var mı acaba kullanıp memnun kaldığınız
ikizlermom ZerenCeren titreşimli onerebilecegim yok ama iki gün önce ikizlerime e bebekten sallanır ana kucağı almaya gittim bondigo marka uygun kullanışlı dediler aldım eve geldim ve çalışmadı 😅🤦🏼♀️ iade ettim joie indirime girecek o gün joie sansa alicam yoksa tek basıma bakamam bir süre oyalanırlar illaki diye düşündüm bende buraya bekliyim başka öneriler varsa ☺️🤗
Derdf ZerenCeren joie marka bakın güzel ana kucakları ben kullanıyorum iki çocuğumda da kullandım sapasağlam daha kaç tane daha büyütür :)
OncedenGurme ZerenCeren joie sansa’dan çok memnunum. Bebeğim 6 aylık hâlâ kullanıyorum. Sonra da kaldırıcam daha 5 çocuk daha büyütür 😊
EmineB10 ZerenCeren bondigo num titreşimli sesli ana kucağı var fiyatı da baya uygun ona bakabilirsiniz biz almıştık 3 çocuk büyüttü hala kullanılıyor