ZehraSareMom Kızlar merhaba 4.ay atağına bebeğinizin ne zaman başladığını anladınız 3ay 12günlüğüz ama 1 haftadır özellikle uykusu olduğu halde direniyor uyumamak için ve her şeye ağlar oldu hiç böyle değildi
Emirin_Annesi10 ZehraSareMom bizimki hep huysuz uykusuz bi bebekti ama sanırım 4.ay aşısından sonra atak oldugunu anladım birde ailemin yanında kalıyordum kendi evime geçtim 4 aylıkken ve üst üste geldi. Gece 10 kere uyanıyordur abartısız. Emmeden uyumuyor eşim olmadığı için kolumda yatırarak uyuttum ve her ağladığında emzirdim bilmem bundan sonra nolur😔
ZehraSareMom Emirin_Annesi10 Bende annemdeyim 2 haftadır biraz daha rahattı ama Pazartesi gitçem evime insalalh çok zorlanmayız
Emirin_Annesi10 ZehraSareMom valla zombi gibi oluyorum artık ama sabahları her uyuduğunda bende uyuyorum 5 dkkaysa 5 dk yarım saatse yarım saat. Sende öyle yap bence.Yoksa gece işimiz iş valla😒
Emirin_Annesi10 ZehraSareMom inşallah canım birini atlatırız diğeri gelir kendimizi şartlamayalm yoksa 2. Çocugu zor yaparız😂