Deryatan Selam canim anneler bebegine bu karisimdan veren oldumu 4 aylik bebegim anne sutu almadi mama ile besleniyo 1 haftadir cok gazi var geceleri uyaniyo gazdan gaz damlasida pek ise yaramadi :( bide 4. Ay atagindayiz fenaa yanii uykular zaten
Gokturkum25 Deryatan kimyon veriyorum aşırı gaz sancisi olduğunda. 1 cay bardagi kaynamis siya 1 cay kaşığı kimyon tanesi atip demlendiriyorum 20 dk falan soguyunca veriyorum 2 çay kaşığı rahatlatiyor
Balliyanak Deryatan ben anason ve rezene yi karıştırıp veriyodum yarım çay bardağının yarısı kadar çok işe yarıyo du uyumadan önce ama anasonu çok atma iki günde bi verilmesi gerkiyomuş diye duydum bende öyle veriyodum rezene ve kimyon da veriyodum rahatlatıyo gaza iyi geliyo
Pamukevlatttt Deryatan bence onları kendin tüket bebeğim 6 aylık hala gaz devam ediyor zaman herşeyin ilacı belki alerji yapar tepki verir senin İcmen daha iyi
Belinaysmom Verebilirsiniz. 2.3 çay kaşığı kadar sakinleştirir bn vermiştim şuan gaz problemi bitti bizim 4,5 aylık uyumadıgı zaman papatya çayı veriyorum iyi geliyor
Nilsmoms Hepsini denemis biri olarak maalesef hicbir sey bir ise yaramiyor.Bizim 5.aya kadar devam etti gaz sorunumuz.En iyi cozum zaman.