Kuzeyeliz Kıxlar bebeğim 2 aylık 1 haftadır agzıı şapırdatma ya başladı. Sürekli dudagnı yalayıp dilini cıkarıyor. Sakız çiğner gibi yapıyor. Aç sanıyorum sürekli emziriyorm. Emzik kullanıyorum acaba o var sanıpmı öyle yapıyor anlamadım
bikerem Kuzeyeliz erken dis cikaracak olabilir su an damaklari sertleşiyordur. Benim oglum da agzinda meme var gibi sapirdatiyordu yaliyordu 😁
Asyanesrin Kuzeyeliz int bakmayın bence baktıkça psikolojiniz bozulur arada bir benim kızımda yapar parmak emer bunlar normal şeyler elleriyle ve ağızlarıyla tanıyorlar herşeyi
mutlukalp21 Kuzeyeliz bence İnternete hiç bakmayın benimde ilk bebeğim nete bakmaktan panik atak oldum. 39. Günümüz bebenim bebeğim de yapıyor. Emerken emme bitince emzigi düşünce falan daha çok yapıyor uykuda emzik arayınca da yapıyor. Normaldir Allahn izniyle 😇
bikerem Kuzeyeliz benim 12 yasinda kizim epilepsi hastasi(ydi). Hic boyle belirtisi olmadi. Oglum dudagini yuvarlak yapip emer kasik delisi bi bebek oldu ve 4.5 aylik su an iki dis delindi bile. Endise etmeyin
Kuzeyeliz Asyanesrin ilk bebeğim bilmiyorum ondan intrrnetten bakıyorum. En ufak şeyde bi hastalık yazıyor insan ister istemez etkileniyor doğru
Asyanesrin Kuzeyeliz benim de ilk bebeğim ben doğduğu hafta dan beri herşeyi int bakıyordum baktım bu böyle olmayacak siz kendiniz bebeğinizi daha iyi tanırsınız gözlemlersiniz kafa takılan birşey olduğunda ebeme ve doktoruma soruyorum artık ben sizin için dedim bakmayın diye hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ☺️