beyazkelebegim Bayansoylu 😲😲😲😲 😂😂😂😂😂😂 ayakları falan içinde rahat uyuyabiliyor mu puset benim bebe sanki artık küçük kalıyor boyu uzadığı için
Bayansoylu beyazkelebegim benim bebiste 63 santimde şimdilik idare ediyoruz inşallah gaz sorunumuz biterse besige öğreteceğim şimdi gaz sorunundan dolayı burda ikimizde rahat ediyoruz acikcasi
MelisaAze beyazkelebegim 6 ayina kadar beşiyinde 6 ayında ilk dişini çıkardı huysuz olmuşdu geceler sırtını sıvazlaya sıvazıaya uyutuyordum diş cıkdı hatda 5 dişi cikdi aça o gün bu gündür (şuan 8 ay 15 günlük) benim yanımda uyuyor.
beyazkelebegim MelisaAze sanırım bebekler bi tek anneyle uyurken sadece rahat uyuyabiliyorlar diğer türlü yok yani kendim için konuşuyorum 😂
MerveDerki beyazkelebegim benim oğlumda ortamızda mışıııl mışıl uyur 😄 beşiğine yatır 5 dk sonra gözlerini açar 🤷🏻♀️
beyazkelebegim Asilahmet benim yanımda uyuduğu için ailem hep çok eleştiri aldım. Kötü yorumlar falan ama bebek istemiyor çok kere denedim … anladım ki bu konu ben yalnız değil milim ☺️
beyazkelebegim Aylinuraz bizimde hemen uyanıyor ama yorumlarda ilerleyen zamanlarda bu durumun geçeceği belirti artık bekleyip göreceğiz ☺️
beyazkelebegim arabeskanne benim de bebeğim pusette çok uyurdu halen bir yere giderken koyarım hemen uyur fakat boyu biraz uzadığı için artık pek koymuyorum rahatsız olacağını düşünüyorum ☺️
beyazkelebegim Bng emmikten sonra süt bittiğini anladığınızda direk aynı pozisyonda emzik verebilirsiniz ben öyle kandırıyorum 😂😂😂
beyazkelebegim 3children1mom aslında uyanmaması için çok uğraşıyorum ama … sanırım bebiş hissediyor 😂