Asel25 Merhaba anneler kızım sekiz aylik ek gıdayı bir türlü sevmedi kilosu da 3600 gram doğdu şuan 7 kilo özel mamaya başlamıştık smliac enerji Mama onu da ilk zamanlar güzel yedi 15 gün falan onu da yemiyor ağzında bekletiyor ağlıyor hicbir şey yemiyor kilo olarak geride olduğunu söyledi doktor çok üzülüyorum ne yapabilirim
Ceya Asel25 merhaba sizi çok iyi anlıyorum , yemeyen çocuk annesi olmak zor ve yorucu benim oğlumda 11 aylık ve hiç bir zaman iştahlı bir benek olmadı 4 aylıkken sütüm kesildi ve mamaya başlamak durumunda kaldık. İlk başlarda yedi ama sonrasın da Atak haftası filan oldu asla yemiyordu. Bizde yanlış biliyorum ama kırmızı balık açtık telefondan öyle yedirdim şimdilerde mama yerken yine aynı şekilde yiyor. Ek gıdayı oyunlar ile yediriyorum. Yanlış biliyorum ama çözüm olur belki 🥺
defnemilam Asel25 Allah yardimcin olsun istahsiz cocuk cok zor eger alerjisi yoksa muz fln versen tatli seyleri seviyor bebekler pekmez fln damlat yumurtasina fln .birde benim kizimda sadece uykuluyken icer mamayi uyutur gibi salla dalinca biberonu ver bir yandan da ac fön makinesi gibi bir ses uykuda beslensin .
Ilbilge Asel25 12.5 aylık hala yemiyor kilosu persentil olarak %10da yaşıtlarının %90nından zayıf bu zamana kadar zorlamadım yemedi şimdi zorluyor yine yemiyor ağzında bekletiyor artık kafayı yemek üzereyim. Ufacık tabak kahvaltısını bile bitirmiyor 3 tatlı kaşığı yiyor gerisi çığlık kıyamet içimden hiçbişey yapmak gelmiyor. Aldığımız eşofmanlar üZerşnde durmuyor.
SertapHilal Eğer zorladıysan o yüzden yemiyor olabilir. İlla sevdiği bişey vardır, bi kaç gün sevdiği bişeylerden ver zorlamadan ne kadar isterse. Sonra diğerlerine geçersin yavaş yavaş, değişik tarifler dene 🤷🏻♀️
Asel25 SertapHilal zorlamıyorum da aslında iki üç saatte bir deniyorum ama gene istemiyor hemen meme veriyor iştahla emiyor
Asel25 Ceya ilk zamanlar öyle yiyordu artık öyle de yemiyor sadece emmek istiyor ağzını açıyor ek gıdaya ama yutmuyor Ağzında bekletiyor
Ceya Asel25 normal benim oğlum da 8. Ayda oturdu şuan 11 aylık oldu emeklemiyor ama sürünerek her yere gidiyor
Asel25 defnemilam malesef bebeğim biberonda almıyor denedim defalarca almadı muzu da yemiyor ilk başlarda yiyordu ama şimdi yemiyor
Ceya Asel25 rahat olun onlar istediklerinde yapıyorlar , biz bir sabah uyandık ve oğlum oturma başlamış 🥰