Enykra 6 ay 11 günlük bebeğim var yaptığım ek gıdalardan 1 çay kaşığından fazla yemiyor oda tadına bakınca yemiş oluyor siz ne kadar yediriyorsunuz normali ne kadar ☺️
Btl-aybar Enykra Benim Dr günde bir çay bardağını geçmicek kadar yesin dedi yiyosa yemiyosa bir çay kaşığı kadar yeterli dedi önemli olan doyması değil amaç tadına bakması dedi
Busrasarelina56- Enykra 6. Ayında bizim doktorumuz 1 fincan demişti zorlamaya gerek yemeğe devam ederse 7. Ayında falan 1 çay bardağı
Japonprenses Benim kızım 6 buçuk aylık 1 yemek kaşığı yiyo o da ben istemediginde zorlamiyorum zamanla yicekler zorlamayin bu ay tadim ayı zaten
Japonprenses Enykra Benim kızım 20 gun oldu tadimlara geceli patates avalado muz baska hicbiseyi sevmedi geri püskürtüyor muhallebi falan deneyin
Enykra Japonprenses sebze püreleri meyveli muhallebi yoğurt yok hiç birini sevmedi ayından dolayı başka bi şeyde veremiyorum
Japonprenses Enykra belki zamanla alışır canim benim bebegin alerjik bebek benim verebileceğim şeyler daha da kısıtlı mesela kilo da alamio