Sehertatar Kızlar bebeğim 4 aylık binkac gündür sütüm azaldı gibi hissediyordum bugün de adet oldum ilgisi var mı sizce ??
Badeekus Sehertatar sanmıyorum canım benimde 5 bucuk aylık kızım tam 5 aylık olunca oldum adet azalma falan olmadı sütüm azaldı azalcak yetmicek falan diye düşnme yeter artar bile cocuğum doyuyo güzel olumlama yaparsan sütün güzl olr 😘
PortakalliKahve Sehertatar hormonlardan dolayı sütün tadı değişirmiş. Çoğu kişide de azalma olurmuş benim doktorum böyle bilgi verdi. Benim de azalıyor çünkü.
Kelebegimmmm Sehertatar ilgisi var. Fakt bebeğin aç kalacağı gibi değil. Çok küçk miktr azalabilr. Hiç endişe etmeyin
Sehertatar Badeekus neden azaldı ki acaba önceden göğsün taş gibi olurdu gece şimdi yumuşak oluyo daha uzun emiyo belki doymuyor ama uyuyo gündüz de aynı
Bmarya Doktorumun demesi şu; adet ile sütün alakası yoktur. Süt üreten hormon ile regli hormonu farklıdır. Ben hala emziriyorum 15 aylığız ama kızım 4 aylıkken regli oldum ilk, sütüm hiiiç azalmadı tam gaz devam😬
PortakalliKahve Sehertatar tabiki, adet bitince düzeliyor. Bol su tüketmeye çalışın. Kalıcı bişey değil bu