Necla61 biz sekiz sekiz bucuk gibi kalkıyoruz eğitici cizgi filmler izletiyorum emziriyorum karnı doyunca sandalyesine koyuyorum önüne üç beş oyuncak ben yatagı topluyorum kahvemi içiyorum tuvaletime giriyorum 45 dk sonra ikinci uykusuna dalıyor onu yatırıp kahvaltı hazırlıyorum bir yumurta ona bir yumurta bana peynir cesitlerinden de veriyorum mama sandalyesini yanıma koyuyorum ikimizde kahvaltı yapıyoruz (hiç aman bunu sunu yemesin yapmıyorum) sonra örümcege bırakıyorum cok keyifleniyor çığlık çığlık evi dolaşıyor ben o zaman sofrayı topluyorum işim bitince beraber oyuncaklarıyla oynuyoruz renkleri gösteriyorum su veriyorum bacaklarını esnetiyorum bi nevi sabah gerilmesi diyelim 😹 sonra gene tv karsısına alıyorum ama izlemiyor cok ıslak mendil paketiyle oynuyor oyuncakları gün gün veriyorum uzun zamandır oynamadıklarını koyuyorum adlandırıyoruz konusuyoruz müzik açıp oynuyoruz uyursa uyuyor uyumazsa oyuna devam işim olunca örümcege koyuyorum her istediğinde emziriyorum yogurt varsa veriyorum yoksa havuc patates ne haşladıysam yada meyve onu veriyorum eline yiyecek filesi var her yanı batıyor zaten üstünü değişiyoruz hee yemekten sonra aksamlarıda bir hünnap bisküvisine biraz pekmez su koyuyorum yediriyorum gece tok kalıp daha uzun yatsın diye tabi öyle olmuyor bizde ama olsun 😹